Altijd een lage prijs        Gratis verzending*        Snelle levering

Werking van edelstenen

Kan het echt kloppen dat Kim Kardashian kristallen heeft gebruikt om te ‘helen’ van haar traumatische ervaring in Parijs? Hoe zit de werking van edelstenen nou precies en moeten we daar echt in geloven?

Trillingsfrequentie

Kijk eens om je heen. De wereld lijkt voor een groot deel te bestaan uit vaste objecten zoals je computer, je glas en je eigen body. Maar schijn bedriegt… In al deze dingen bevindt zich een fascinerende wereld van kleine deeltjes die volop in beweging zijn; moleculen, atomen, elektronen, protonen en neutronen. En als we kijken naar wat kwantummechanica ons leert, is dat de allerkleinste deeltjes golven van energie zijn. Dus ook wij bestaan uit verdichte energie met een bepaalde frequentie (trillingsfrequentie). Helaas is zo’n frequentie geen statisch gegeven. Deze wordt beïnvloed door een breed scala aan factoren, zoals de toestand van je fysieke lichaam, je emoties en gedachten. Daarbij spelen energietrillingen van anderen die door jou worden opgevangen ook een sterke rol. Zo kan je verdrietig worden als je meeleeft met een vriendin die in de problemen zit. De energietrilling die ontstaat bij de ander laat in jouw energieveld dezelfde trilling ontstaan. Dit wordt veroorzaakt door verborgen verdriet in jouw eigen systeem. Het verdriet van je vriendin heeft jouw eigen verdriet als het ware gereactiveerd. Op deze wijze vinden er voortdurend energie-uitwisselingen plaats. Niet gek dus dat jij je soms helemaal opgeladen en dan weer leeggezogen voelt.

Hoe fijn zou het zijn als we iets meer grip hebben op deze energietrillingen, zodat we wat meer kunnen sturen in onze eigen emoties en gedachten? Dit kan door de werking van edelstenen!

Werking van edelstenen

Maar hoe kunnen edelstenen hierin dan ondersteunen? Een edelsteen bestaat uit een of meerdere mineralen. En deze mineralen bevatten ook energieën. Deze energieën kunnen je helpen om de energieën van mensen om je heen of je eigen tegen te gaan.

Een voorbeeld;

De rozekwarts edelsteen staat voor zelfliefde en leert onszelf te accepteren zoals we zijn, zodat we ook anderen kunnen liefhebben om wie en wat ze zijn. Met rozekwarts treed je de wereld vrolijker en vrijer tegemoet. Dat zal je helpen contact met andere mensen te maken.

Op het moment dat jij je op je werk in een situatie bevindt waarin een collega vaak kritiek hebt op jouw doen en laten, kan jij daar heel onzeker en angstig van worden. Als je dan een rozenkwarts als sieraad of steen in je broekzak bij je draagt, zul je ervaren dat die een helende werking heeft op deze emoties en gedachten. De elementen en energieën waaruit een edelsteen bestaat, werken via de huid op lichaam en geest van de drager. Je bent op dat moment dus veel beter bestand tegen de energieën van een ander, in dit geval jouw collega.

Een andere manier van werking van edelstenen is bijvoorbeeld op een drukke plek, in dit voorbeeld de supermarkt. Heb je weleens gehad dat je boodschappen had gedaan en dat je leeggezogen de supermarkt uitliep? Op dat moment dacht je dat het waarschijnlijk kwam door de inspanning die je had geleverd of de drukke dag die je had gehad. Niks is minder waar… Dit komt door de energieën die andere mensen met zich meedragen en daardoor ook invloed hebben op jouw trillingsfrequentie. Als jij een edelsteen in je zak hebt die voorziet in energie, vrolijkheid en zelfbescherming zul je de energieën van andere mensen veel minder oppakken doordat deze edelsteen die blokkeert en je voorziet in de juiste frequentie. Gaaf hé?

De werking van edelstenen heeft dus met name betrekking op onze emotionele toestand. Het zorgt ervoor dat wij beter in ons vel zitten en juist onze sterke kanten stimuleren. Daarnaast beschermt het je tegen de frequentie van mensen om je heen die een negatieve invloed kunnen hebben. Dus laten we eerlijk zijn; waarom zou je geen edelsteen met je meedragen?

2022-02-04T13:09:54+02:0022 januari, 2022|

LOPENDE KORTINGSACTIES

Weekaanbiedingen
Elke week hebben wij een aantal producten in de aanbieding. De aanbiedingen worden elke maandag aangepast. Klik hier om de aanbiedingen van deze week te bekijken!

Vaste klanten korting - 10% korting
Maak een account aan en krijg 10% van uw aankoop korting bij een volgende bestelling via ons unieke puntensysteem.

Gratis verzending
Gratis verzending bij een bestelbedrag vanaf € 60,- of meer!